Uppe i norr...

...nåja, lite mer norrut än Småland...*ler*...
Vi är hos farsan i Huddinge. Martin och jag åkte upp i måndags, och maken anländer ikväll.
Igår gjorde vi bl a Toys´R`Us och IKEA - jiiisus vilken enorm skillnad det är på Kungens Kurva och "vårat" IKEA i Älmhult. Hemma går man inte vilse...

image74

Martin passade på att prova sängar på Barnens IKEA...

Firade för tidigt...

Jovisst - vi firade ju lite för tidigt...än är det ju inte våffeldagen. Vet inte vem som började inbilla oss det... Strunt samma - för gott var det!!
Ska strax iväg och lukta på ljus. Kompisen är återförsäljare för Partylite. Hoppas att jag klarar att komma därifrån tomhänt.

image73

Våfflor...

Det är fasligt så fort tiden går! Redan tagit ett bra kliv in i mars, ju! Och idag ska det ätas våfflor hos svärföräldrarna, precis som det ska vara på vårfrudagen.



image72

För övrigt har det varit en lugn helg. Extrabarnet varit här sedan i torsdags, honom skjutsar vi hem under dagen. Det känns så skönt att han och Martin tar det hela så naturligt, ingen av dem ifrågasätter varför. Martin är ju i och för sig van vid att antalet personer i vårt hus kan variera, inte sällan har vi nattgäster i form av kusiner eller syskonbarn.

I veckan har jag velat en hel del. Angående sommarjobb. Fasiken att man inte kan säga ifrån på en gång, istället för att lova bort sig på tre ställen. Nu har jag iallafall velat färdigt, och sagt ifrån mig två ställen och sagt ja till det tredje. Det blir behandlingshemmet där jag gjorde min sjutton veckors praktik.

RSS 2.0