VeGe...

"Hej, som din examinator har jag kommit fram till följande: Betyg: VG enligt kriterierna i studiehandledningen.

Allmänna synpunkter: Din essä är välskriven och det framgår att du har en god förståelse av begreppen och teorierna som presenteras i böckerna. Fina personliga reflektioner och självreflektioner som tyder på en tankemässig kontakt och närhet med teorierna/begreppen. Du beskriver också hur det skulle kunna bli..."


image51


 

Man tackar och bugar - känns fint!! Det här var ju bara en liten del av hela min utbildning, men ändå!


 



image52


 

Helgen börjar lugnt och fortsätter i samma spår. Maken på samkväm med kompisar och bror. Jag ser fram emot att strax lägga lillen. Och mig själv!!
Trevlig helg, govänner!

Alive & kicking...

Jodå, visst är vi tillbaka från den härliga tvåveckorsresan på Gran Canaria! Sen blev man inkastad i verkligheten direkt (på ett positivt sätt)! Fullt upp med praktiken på behandlingshem, väldigt intressant och stimulerande! Ska vara där till i början på februari, så det är ingen press på något nu i början. Fast jag hoppar ju gärna rakt in ändå...*ler*...
image50
Det är mycket Kiss här hemma just nu. Martin är frälst, och Gene Simmons är såklart favoriten. Ett tag spelade han "Strutter" sjuttioelva gånger om dagen. Har nu ersatts av "I love it loud", går het på både youtube och DVD:n... Försökte introducera lite Queen häromdagen men de var inte tillräckligt hårda för femåringens tycke och smak.

RSS 2.0