Låt det brinna...

Så var det advent igen. Den tredje! Helgen har förflutit snabbt men lugnt. Har befunnit mig på praktiken lördag och söndag. "Ledig" imorgon. Jag förmodar att skolarbetet får ligga på hyllan och damma ett tag till, lillen är inte kry.

image61


Önskar Er en Fin vecka - se nu till att inte duka under för julstressen!!

Kunde varit frisk också...

Så var helgen över med födelsedagsfirande och andra advent å annat. Vi avslutade med att åka ner till Helsingborg igår e.m., till ett bokat hotellrum. Efter en god natts sömn åkte vi idag över till grannlandet för att fylla på vätskeförrådet inför makens stundande stor-kalas i trettonhelgen. Hemma i hygglig tid så jag har kunnat slutföra inlämningsarbeten. Universitetet imorrn igen.


image60

Så var det fredag igen...

Dagarna, veckorna och månaderna bara flyger fram tycker jag...och fartblind blir man på kuppen. Annars rullar det på med praktik och annat. Just gjort färdigt nästa inlämnings och seminarieuppgift - klientporträtt. Lite litteraturreflektioner kvar tills på tisdag.

Ute är det grått och trist, längtar efter ett par minusgrader och lite snö som kan lysa upp tillvaron lite.

image59


Svärfar är hemma igen sedan en vecka och det känns härligt! Än har han en bit kvar till sitt "gamla jag" men han är på god väg.

RSS 2.0